AEB Grup, gıdada yurtdışına açılacak
Günlük 10 ton üretime kapasitesine sahip tesisin tesisin 2013 yılı ciro hedefi 13 milyon TL. Sabiha TOPRAK KARABÜK - Safranbolu'da işlemiş et ürünleri gıda sektöründe, "Luket" markasıyla faaliyet gösteren AEB Grup Limited Şirketi, yurtdışına açılmayı... Devamı
Teşviki Geri Tepti İşsiz Gençlere İş Kapısı Açtı
2011 yılında Ali Esat Bakar benim ilim teşvik kapsamında olmasına rağmen Karabük’lü gençlere iş kapısı açmak,işsizlik oranını düşürmek için Türkiye’nin en modern fabrikasyon döner ve pişmiş et ürünü üreten fabrikasını açtı 4 Bin metrelik alan kurduğu... Devamı
Bölgemizin En Büyük Et İşleme Tesisi Nisanda Açılıyor
İlimiz Safranbolu İlçesi karıt Köyünde AEB Firması tarafından 30 Nisan 2010 tarihinde yapımına başlanan “karıt Köyü Et İşleme Paketleme ve Depolama Tesisi”nde son aşamaya gelindi. 30 Nisan 2011 tarihinde faaliyete geçmesi öngörülen tesisin kaba inşaatı bitmiş olup... Devamı
AEB Grup, Luket Döner ile yurtdışına açılmayı planlıyor
‘Luket’ markası ile üretim yapan AEB Grup’un Yönetim Kurulu Başkanı Ali Esat Bakar, bu yıl içinde ihracata başlamayı planladıklarını açıkladı. İSTANBUL - Safranbolu’da 2011 yılı sonunda üretime geçen döner fabrikasında ‘Luket’ markası ile üretim yapan AEB... Devamı