HAKKIMIZDA

3900 metrekare kapalı alanda et döner, tavuk döner ve pişirilmiş hazır et ürünlerine yönelik üretim yapan Luket tesisleri, sahip olduğu üretim kapasitesiyle batıkaradeniz bölgesinde ilk olma özelliğine sahip olduğu gibi bölgedeki hayvancılığın ve besiciliğin canlanması adına da önemli bir girişimdir. Tesisler, gıda üzerine eğitimli personel istihdam ederek bölgenin ekonomisine de olumlu katkılar sağlamıştır.
Firmamız; Türk Gıda Kodeks’inin koyduğu kurallar çerçevesinde, bir gıda üreticisinde olması gereken tüm vasıfları bünyesinde barındırmakta ve ISO 9001-2008 Kalite Yönetim Sistemleri, ISO 22000-2005 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemleri belgeleri ile global standartlara uygun çalışma disiplinini ortaya koymaktadır. Temel ilkemiz işimizi büyük özveriyle, güvenilirlikle yapmak olup; ürünlerimizin her bakımdan beğenilmesi, kaliteli bulunması ve tercih edilmesi tüm çalışanlarımızın iftihar sebebi ve başarılarımızın anahtarıdır.
Ali Esat BAKAR
Yönetim Kurulu Başkanı
Yönetim Kurulu Başkanı